Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Aan het eind van een lange dag is het heerlijk om tot rust te komen in een lekkere fauteuil. Met de collectie fauteuils van Living99 vind je zeker het geschikte exemplaar waar jij in kan gaan genieten. Bij het kopen van een fauteuils moet je aan veel verschillende dingen denken, zoals de maat, de kleur, de vorm, de stof, de stijl en nog veel meer. Niet de meest eenvoudige aankoop om te doen.
Of je nou wat extra zitgelegenheid nodig hebt voor een kleinere ruimte, of een mooie fauteuil zoekt die goed te combineren is met je bankstel. Hier vind je fauteuils in alle vormen, kleuren en maten. Een zeer moderne fauteuils van Kokoon Design, een relaxstoel om lekker achterover te hangen of een fauteuil met hocker om op uit te rusten.
Het gaat bij een fauteuil natuurlijk niet alleen maar om het design. Kijk eens naar het materiaal, past een statige lederen fauteuil beter bij jouw inrichting en jouw smaak of toch liever een meer klassieke look met een stoffen fauteuil. Misschien is het met kinderen wel handig om een lederen stoel te nemen die makkelijk schoon te maken is, of heb je huisdieren die de lederen fauteuil sneller kapot maken. Kijk goed naar de omstandigheden in huis bij de keuze voor een fauteuil.
Natuurlijk wil je ook een kleur die goed bij jouw bestaande interieur past. Natuurlijke en neutrale kleuren blijven altijd populair omdat ze zo tijdloos zijn. Mocht je naar een specifieke fauteuil op zoek zijn, gebruik dan eens de filter aan de linkerkant om de stoel te vinden die aan jouw wensen voldoet. Heb je nog niks vaststaan, kijk dan eens rond in het gehele assortiment en laat je verrassen.