Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Een leuke eetkamerbank geeft een totaal andere sfeer dan normale eetkamerstoelen. Je zit samen op een bankje, dit geeft meer gezelligheid en een knusse warmte. Een eetkamerbank kun je gebruiken in plaats van stoelen, maar ook in combinatie daarmee. Denk bijvoorbeeld eens aan eetkamerbanken aan weerszijden van de tafel en aan de lengtezijden twee stoelen. Hiermee creëer je veel ruimte binnen een informele sfeer.
Bedenk goed hoeveel ruimte je hebt voor een eetkamerbank, welk materiaal je voorkeur heeft en welke stijl eetkamerbank het beste past binnen je huidige inrichting. Heb je een landelijke inrichting dan kies je natuurlijk voor een heel ander type bankje dan als je een industrieel interieur hebt. Denk uiteraard ook altijd aan het zitgemak, want een bankje dat er leuk uitziet maar waar iedereen met pijn opstaat is natuurlijk uit den boze.
Kijk ook eens bij onze eettafels en eetkamerstoelen om direct een complete zithoek samen te stellen naar eigen smaak, waar het hele gezin en bezoekers nog lang van kunnen genieten.