Je kent ze wel, die stoere lampen die niet groot hoeven te zijn om toch een absolute eye-catcher te
worden in je woonkamer. De industriële wandlampen! Vaak gemaakt van ijzer of metaal maar met een robuuste look. Een industriële wandlamp staat prachtig in jouw moderne of industriële kamer.

De producten zien er enorm stevig uit door hun robuuste uitstraling. De laatste jaren is de industriële
wandlamp steeds populairder geworden. Je kunt ze in allerlei vormen en maten krijgen. Er wordt
veel gespeeld met stoere lichtbronnen, koperdraad of urban lampenkappen. Het mag er allemaal wat
stoerder uit zien, het mag robuuster, minder fijn afgewerkt en het mag lijken alsof je het product in
een oude loods hebt gevonden. Hoe stoerder hoe beter!

Wandlamp industrieel in populaire kleuren

Een wandlamp kun je eigenlijk overal plaatsen. Hij misstaat absoluut niet in de gang, je slaapkamer, een woonkamer of zelfs een eetkamer. De wandlamp kan eigenlijk overal. Doordat een wandlamp industrieel vaak een lampenkamp heeft, zorgt het voor een gezellige verlichting. De populairste kleuren wandlampen zijn de volgende:

Volg de linkjes om de populaire kleuren eens te bekijken. Het zwarte, grijze of witte metalen product past eigenlijk altijd wel in jouw huis. Al een poosje zijn nikkel en koperkleurige wandlampen ook enorm aan populariteit aan het winnen.

Tip: wist je dat je verschillende kleuren gemakkelijk met elkaar kunt combineren? Probeer bijvoorbeeld eens de combinatie tussen antiek brons en vintage zilver. Heel gaaf!

Industriële wandlampen van populaire merken

Op Living99.nl hebben we een groot aanbod industriële wandlampen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de collectie van It’s About RoMi, Furnings of Label 51. Liever even kijken tussen ons volledige assortiment lampen? Volg dan de link. Wil je graag advies van een interieurdesigner? Kom dan langs in onze showroom. We helpen je graag verder met jouw keus.