Er is weinig zo afhankelijk van je eigen smaak als de inrichting van jouw huis. Waar veel mensen kiezen voor veel massaproductie in hun interieur, daar kun jij juist jouw eigen stijl in een woning creëren met designer producten zoals de It’s About RoMi wandlamp. It’s About RoMi is een Amsterdams merk dat sinds 1993 mooie producten en verlichting voor in huis ontwerpt. In de loop der jaren is It’s About RoMi erg populair geworden en tegenwoordig mogen we wel zeggen dat het merk trendy is. Een wandlamp kan een kale muur opvrolijken en met een mooi licht de kamer een warmere sfeer geven. Wanneer je een mooie wandlamp van een designmerk als It’s About RoMi koopt, is het belangrijk ook een mooie lichtbron te kopen. Een mooie kooldraadlamp geeft de wandlamp namelijk nog meer uitstraling dan een simpel peertje.

Collectie It’s About RoMi wandlampen

De collectie van It’s About RoMi is erg veelzijdig en bestaat uit staande lampen, tafellampen, hanglampen en wandlampen. De wandlampen passen binnen verschillende stijlen. Er zijn industriële wandlampen maar It’s About RoMi maakt ook veel lampen die passen binnen de moderne stijl. Hier op Living99.nl vindt je een groot aanbod aan It’s About RoMi wandlampen. De materialen die voor de wandlampen zijn gebruikt passen binnen de industriële en moderne stijlen. Dit betekent dat je veel staal en ijzer tegenkomt in de lampen van It’s About Romi. De kleuren die je vaak tegenkomt in de modieuze wandlampen van dit merk zijn grijs, wit en zwart

It’s About RoMi wandlamp kopen?

De wandlampen van It’s About RoMi kunnen in iedere kamer van jouw huis iets extra’s geven. Denk bijvoorbeeld aan een mooie wandlamp in de werkkamer, slaapkamer, hal of woonkamer. In onze webshop vindt je allerlei verschillende soorten wandlampen van dit Nederlandse merk. Wanneer je de lampen van It’s About RoMi in het echt wilt zien of advies wilt inwinnen, kun je altijd langskomen in onze showroom.