Een mooie gezellige wandlamp kan de hal bij binnenkomst al gelijk een stuk gezelliger maken. En wat te denken van de woonkamer, waar de kale muur opgevrolijkt wordt door een prachtige design wandlamp. Misschien zelf in de slaapkamer voor een romantische sfeer, in plaats van dat grote felle licht. Er zijn veel verschillende toepassingen voor wandlampen en de lampen zijn geschikt voor elke woonruimte.
Bij Living99 vind je diverse lampen van verschillende merken, vormen, maten, kleuren en materialen, zodat er altijd wel een geschikte wandlamp is die bij jouw inrichting past. Of je nou een industriële inrichting hebt, een landelijk interieur of een andere stijl, hier vind je de wandlamp waar je naar op zoek bent. Vergeet bij de lamp ook vooral de lichtbron niet. Een peertje met een zichtbare kooldraad geeft nog extra sfeer en uitstraling aan een lamp en mag zeker niet ontbreken.
Bij het kopen van de lamp is ook de aanschaf van de lichtbron een zeer belangrijke overweging. Je kunt wel kiezen voor een prachtige design lamp, maar met een simpel lichtje erin heeft dit een stuk minder uitstraling dan met een prachtige kooldraadlamp.