Tafellamp landelijk

Een mooie tafellamp is een goede toevoeging voor bijna iedere ruimte in het huis. Een tafellamp komt van pas in de woonkamer of werkkamer maar kan ook in de slaapkamer op het nachtkastje goed tot zijn recht komen. Bij living99.nl zijn er tafellampen te vinden die binnen verschillende stijlen passen. Er zijn industriële tafellampen en moderne tafellampen maar uiteraard ook tafellampen in landelijke stijl. Als je een mooie tafellamp tegenkomt in onze webwinkel kun je hem natuurlijk direct bestellen. Maar je kunt ook eerst langskomen in de showroom in Zevenaar om de verschillende lampen eens in het echt te bekijken.

De landelijke stijl

De landelijke stijl is de laatste jaren razend populair als het gaat om interieurdesign. Veel mensen vinden dat de landelijke stijl zorgt voor gezelligheid, warmte en sfeer in een woning. In het meubilair zitten vaak veel ronde vormen en stoffen elementen verwerkt. Behalve stof worden ook materialen als hout, koper, metaal en bamboe veel gebruikt in de landelijke stijl. Qua kleuren kiest men vaak voor de wat zachtere pasteltinten en wit, grijs en zwart. Andere bijzondere elementen aan de landelijke stijl zijn de authentieke kachels en fornuizen. Ook worden er vaak planten en grote vazen in het landelijke interieur gebruikt.

Landelijke tafellampen bij living99.nl

Door de selectiecriteria op onze site te gebruiken is het erg eenvoudig om de juiste tafellampen te selecteren. Als je enkel de landelijke tafellampen wilt zien kun je dat selecteren. Je zult dan tientallen tafellampen in de landelijke stijl zien. Veel van deze lampen hebben een mooie stoffen kap in een naturel stoffering. Een groot deel van de landelijke tafellampen in ons assortiment is gemaakt door het Amsterdamse designmerk It’s About RoMi. Dit merk houdt zich sinds 1993 bezig met het maken van meubels en verlichting voor stijlvolle huizen. De producten van It’s About RoMi staan bekend als stijlvol en authentiek. De landelijke tafellampen in ons assortiment zijn gemaakt van verschillende materialen. Populaire materialen binnen de landelijke stijl zoals stof, hout en bamboe komen vaak terug in de landelijke tafellampen. De kleuren die we veel terug zien komen bij de landelijke tafellampen zijn zwart, wit, grijs en blauw.