Er zijn allerlei manieren waarop je een ruimte kunt verlichten. Je kunt natuurlijk kiezen voor een hangende lamp of een wandlamp maar een tafellamp is een veel gevallen ook een hele stijlvolle en praktische keuze. Het is bijvoorbeeld enorm handig om een tafellamp op jouw bureau te zetten zodat je goed licht hebt op je werkplek. Maar ook op de eettafel, dressoirs en het nachtkastje kan een mooie tafellamp een geschikte en stijlvolle lichtbron zijn. Bij living99.nl kun je verschillende soorten tafellampen vinden waaronder een groot aantal exemplaren in de industriële stijl.

Industrieel in huis

De industriële stijl is de laatste jaren een trend als het gaat om interieurdesign. Deze stijl is deels gebaseerd op de inrichting van fabrieken in de 19e en 20e eeuw. Materialen als stevig metaal, onbewerkt hout en beton komen vaak terug in de industriële stijl. Ook wordt er vaak nadruk gelegd op de structuur van ruimtes door bijvoorbeeld bakstenen muren of draagconstructies zichtbaar te maken. Maar ook meubelstukken zoals tafels en tafellampen kunnen zorgen voor een industriële stijl in huis. Industriële tafellampen staan bekend om hun stijlvolle en strakke design. Maar niet allen het mooie design is een pluspunt aan de tafellamp industrieel, de lampen zijn vaak ook nog heel erg stevig en degelijk. De tafellamp industrieel is namelijk vaak gemaakt van stevige materialen zoals metaal, hout of beton. Dit maakt een tafellamp industrieel niet alleen mooi maar zorgt ook voor een lange levensduur van de lamp.

Tafellamp industrieel kopen

Je kunt op living99.nl tafellampen in alle soorten en maten kopen. De industriële tafellampen in ons assortiment zijn gemaakt van verschillende materialen zoals glas, hout, metaal, aluminium en ijzer. Er zijn tafellampen in industriële stijl in allerhande kleuren waaronder zwart, wit, grijs, goud en koper. De lampen zijn ontworpen en geproduceerd door gerenommeerde Nederlandse designmerken zoals It’s About RoMi en Label51. Deze merken staan garant voor kwaliteit en interessante designs. Als je twijfelt over de aankoop van een industriële tafellamp kun je altijd langskomen in onze showroom in Zevenaar. De woonwinkel in Zevenaar is ongeveer 10 minuten rijden vanaf Arnhem. Hier kun je de verschillende tafellampen in het echt bekijken en advies inwinnen over de diverse lampen bij onze interieurdesigners.