Design tafellamp

Een mooie design tafellamp geeft sfeer aan een ruimte en maakt bijvoorbeeld het lezen van een boek een stuk makkelijker. Een design tafellamp op jouw eettafel is dan ook een absolute aanrader. Het belang van mooie design verlichting blijft niet beperkt tot de woonkamer. Ook in jouw werkkamer en slaapkamer is een design tafellamp een geweldige keuze. Een design tafellamp combineert functionaliteit met stijl en is daarom een absolute aanrader voor bijna iedere ruimte in jouw huis.

Soorten en merken design tafellamp

Op living99.nl kun je tafellampen in alle soorten en maten aanschaffen. Er zijn bijvoorbeeld volop design tafellampen in een landelijke stijl te vinden. Maar ook moderne en industriële tafellampen zijn hier te krijgen. Voor de design tafellampen die je hier kunt vinden worden zeer uiteenlopende materialen gebruikt. Zo zijn er tafellampen van aluminium, hout, kunststof, glas, bamboe en metaal. Ook qua kleuren is er voor ieder wat wils te vinden. Van zwart naar goud en van grijs naar groen, bij living99.nl kun je tafellampen in alle soorten en maten vinden. De tafellampen zijn afkomstig van verschillende designmerken zoals de Nederlandse merken Label51 en It’s About RoMi. Label51 is een jong merk dat als doel heeft om zo veel mogelijk bij te dragen aan het woongenot van de consument. Dit doen ze door simpele maar zeer stijlvolle meubelstukken en accessoires te produceren. It’s About RoMi bestaat al sinds 1993 en is in die periode uitgegroeid tot een toonaangevend Nederlands designmerk. De collectie van dit merk is geïnspireerd door het leven in Amsterdam. Andere merken die je binnen onze collectie van tafellampen tegen zult komen zijn Furnings en Kokoon.

De lichtbron van een design tafellamp

Een mooie design tafellamp doe je eigenlijk behoorlijk te kort met een simpel peertje als lichtbron. Met een eenvoudig peertje als lichtbron heeft de design tafellamp een stuk minder uitstraling. Je kunt beter kiezen voor een mooie kooldraad lamp met een fijne kooldraad. Dit type lichtbron geeft veel meer sfeer dan een normaal peertje. Ook zorgt een kooldraad lamp voor een warme uitstraling van de design tafellamp. Een kooldraad lamp als lichtbron is een uitstekende keuze in een landelijk of industrieel interieur.