De salontafel is de centrale plek van bijna iedere woonkamer. Zitmeubels staan om de salontafel heen gepositioneerd, op de salontafels kunnen drankjes en hapjes worden geplaatst. De salontafel is een erg gastvrije tafel en zeer waarschijnlijk de tafel in huis die het meest gebruikt wordt. Vaak geposteerd voor de televisie en gebruikt als opslagplaats voor afstandsbedieningen, magazines en absoluut uitnodigend om decoratieve design woonaccessoires op uit te stallen.
Voor elke inrichtingsstijl is er wel een geschikte salontafel te vinden bij Living99. Of het interieur nou in de Scandinavische stijl is, de woning een industriële inrichting heeft of een landelijk thema de boventoon voert, bij Living99 is altijd een passende salontafel te vinden. Bekijk ook eens onze bijzettafels voor nóg meer ruimte voor drankjes, versnaperingen, woonaccessoires en andere nuttige artikelen.
Ga je voor een traditioneler ontwerp zoals de massief eiken salontafel, de industriële salontafel met stalen onderstel of ga je juist voor een modern design ontwerp met verrassende vormen? Hier vind je salontafels van verschillende bekende merken zoals Label51, Light & Living, Kokoon Design en meer. Bekijk al onze salontafels en vind een fraaie salontafel die perfect bij jouw inrichting past.